Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,6

Beoordelingen van klanten:
Onze workshops krijgen gemiddeld een 9,6 uit 10 op basis van 737 recensies.

Themamiddag Fotograferen in het Liesbos

Naast de workshops organiseren wij ook themadagen. Op een themamiddag ligt de nadruk op het fotograferen in de praktijk. We leren hoe een bepaalde keuze invloed heeft op het verhaal of sfeer in onze foto's. Ook bespreken we hoe het gebruik van bepaalde vormgevingselementen de zeggingskracht van een foto veranderd. We kijken naar zaken als verschillende soorten licht, standpunt en kader en hoe je deze in kunt zetten om jouw verhaal zo duidelijk mogelijk in een foto te krijgen.

De workshop begint met een interactieve presentatie over fotografietechniek. Hierbij ligt de nadruk op natuurfotografie en het maken van macrofoto's en close-ups. Hierna is er veel tijd om zelf volgens een gekozen of vrije opdracht aan het werk te gaan. Tijdens een themamiddag word je begeleid door 2 docenten. Met een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers is iedereen verzekerd van veel persoonlijke aandacht.

Restanten van een omgewaaide boomRedmar helpt een cursist in het Liesbos

Het Liesbos is een ruim 200 hectare groot loof- en naaldbomenbos in de gemeente Breda. Het is een bijzonder natuurgebied waarin veel verschillende flora voorkomt. In een middag bespreken we de zaken die bij natuurfotografie van belang zijn en is er een paar uur de tijd om zelf te fotograferen in het Liesbos. Dit is een veelzijdig bos met vooral zomereiken en beuken, fraaie lanen, vijvertjes, vennen en beekjes. De noordelijke bosrand bestaat uit naaldbos. We sluiten de dag af met een gezamenlijke bespreking van de gemaakte foto's. In een gezellige ongedwongen sfeer kunnen we zo van elkaars foto's leren en ervaringen uitwisselen.

Voor deze themamiddag moet je in het bezit zijn van een digitale camera. Indien je niet over een camera beschikt kun je een digitale spiegelreflexcamera bij ons huren voor € 10. Voor deze themamiddag is geen specifieke voorkennis vereist.

  • Les: 1 middag van 13.00 uur tot 18.00 uur
  • Prijs per persoon: € 69 inclusief lesmateriaal, koffie/thee en drankjes (geen lunch)
  • Maximum aantal deelnemers: 12
  • Minimum aantal deelnemers: We hebben geen minimum aantal deelnemers, de workshops gaan dus altijd door!
  • Eerstvolgende workshops: vanaf maart 2019 nemen wij een sabbatical voor de workshops. Heb je nog een kadobon? Neem dan contact met ons op en we zorgen voor een oplossing!
  • Wil je op korte termijn of individueel uitleg over je camera krijgen? Kijk eens naar de mogelijkheden voor een privéles

Deel deze pagina met anderen: