Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,6

Beoordelingen van klanten:
Onze workshops krijgen gemiddeld een 9,6 uit 10 op basis van 737 recensies.

Workshops Digitale Fotografie

Wij verzorgen diverse eendaagse fotografieworkshops. Er zijn workshops voor beginners tot gevorderden met verschillende onderwerpen. Het lesmateriaal is door onszelf ontwikkeld en combineert theorie en praktijk op een goede manier.

Tijdens een workshop fotografie wordt de uitleg afgewisseld met praktijkoefeningen. In een korte tijd leer je veel over bijvoorbeeld de techniek op je eigen camera of een stuk vormgeving. We laten veel voorbeelden zien en leren van elkaar door het bekijken en bespreken van de gemaakte foto's. Heb je een vraag over een van onze workshops, neem dan contact met ons op.

Basisworkshop van 1 dag

Veld met bloeiende zonnebloemen

Heb je geen zin om de gebruiksaanwijzing te lezen? In 1 dag leer je de basisbegrippen van de digitale fotografie. Deze workshop fotografie is geschikt voor de beginner en de iets gevorderde fotograaf die zijn camera beter wil leren kennen.

Lees meer over de Basisworkshop...

Workshop Nachtfotografie

Nachtfoto van de Kop van Zuid

Foto's gemaakt in het donker geven vaak een verrassend, spannend of mysterieus resultaat. Tijdens deze workshop behandelen we de specifieke techniek van een nachtopname en is er veel tijd om zelf te fotograferen en te experimenteren.

Lees meer over de workshop nachtfotografie...

Vervolgworkshop

Foto van een zonsondergang

Deze workshop is het vervolg op onze Basisworkshop. Naast de basistechniek behandelen we diverse instellingen op de camera, beeldbewerking en hoe je door een thema te kiezen een rode draad in je fotografie kunt krijgen.

Lees meer over de Vervolgworkshop...

Themamiddag Liesbos

Redmar en een cursist in het Liesbos

In deze middag gaan we fotograferen in het Liesbos in Breda. We kijken naar zaken als verschillende soorten licht, standpunt en kader en hoe je deze in kunt zetten om jouw verhaal zo duidelijk mogelijk in een foto te krijgen.

Lees meer over de Liesbos themadag...

Themadag Maasvlakte

Kranen op de Maasvlakte

Tijdens een themadag ligt de nadruk op het fotograferen in de praktijk. En dat gaan we ook veelvuldig doen op de bijzondere plekken op de Maasvlakte. Naast industrie en havengebied is hier ook veel flora en fauna te zien.

Lees meer over de Maasvlakte themadag...

Deel deze pagina met anderen: