Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Over Fotografieles.nl

Fotografie is onze grote passie. We zijn er altijd met plezier mee bezig, praten er vaak over en leren andere mensen er graag meer over, zodat zij ook dezelfde liefde voor fotografie gaan voelen.

Een goede foto bestaat voor ons uit 10% techniek en 90% inhoud en kijken. Maar als die techniek niet doet wat jij wilt, dan kan dat frustrerend zijn.

Wij zijn van mening dat je in een korte tijd veel kunt leren over fotografie. In een workshop van 1 dag of avond kun je een stuk basistechniek leren waarmee je je foto's al enorm kunt verbeteren of je camera kunt laten doen wat jij wilt.

Vliegende vogels tegen een blauwe luchtVeld met zonnebloemen

Ons lesprogramma begint dan ook bij een (avond)les of basisworkshop waarin de basistechniek van de fotografie centraal staat. Met deze techniek kun je vervolgens iedere variatie in de fotografie leren maken.

In onze vervolgworkshops en avondcursussen verschuiven we het zwaartepunt steeds verder naar de inhoud en het kijken. We laten je nadenken over wat je graag met je foto's wilt vertellen, of welke sfeer je met je foto over wilt brengen. Zo blijven we je stimuleren om je fotografie steeds een stukje beter te maken!

Ook tijdens onze bedrijfsuitjes maken we een goede balans tussen technische basisuitleg, vormgeving en natuurlijk het gezellig samen zijn en leren van elkaars foto's.

In het linkermenu kun je aanvullende informatie vinden over onze docenten, onze missie en natuurlijk over onze workshops, cursussen en bedrijfsuitjes!

Deel deze pagina met anderen: