Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Beter leren fotograferen in 1 dag!

Zoals je bij de informatie over ons hebt kunnen lezen zijn wij van mening dat je in een korte tijd veel kunt leren over fotografie. Daarom bieden wij diverse workshops, cursussen en bedrijfsuitjes aan om onze kennis over fotografie over te brengen op iedereen die er ook plezier in heeft om te fotograferen.

Tijdens onze lesprogramma's en bij onze bedrijfsvoering vinden wij de onderstaande zaken belangrijk:

Leren en plezier hebben
Door het bieden van workshops, cursussen en bedrijfsuitjes waarin plezier, ontspanning, creativiteit en professionaliteit centraal staan proberen wij zoveel mogelijk onze passie voor fotografie over te brengen op de deelnemers. In iedere les die wij verzorgen staan de persoonlijke leerwensen van de deelnemers centraal, we geven onze deelnemers veel individuele aandacht. Iedereen die iets wil leren over fotografie kan bij ons terecht, ongeacht je voorkennis, leeftijd, niveau of leertempo. Je kunt heel veel leren van het kijken naar foto's. Tijdens onze lessen bespreken we dan ook veel foto's zodat de deelnemers van ons én van elkaar kunnen leren en inspiratie op kunnen doen.

Gastvrijheid
Onze workshops en cursussen vinden altijd plaats in een informele sfeer. Je bent een dag of avond te gast bij ons en zo behandelen we je ook. De inwendige mens wordt daarbij niet vergeten. Door een gezellige sfeer te creëren bevorderen wij de groepsdynamiek op een positieve manier. We zorgen voor een prettige open omgeving om in te kunnen leren en je vragen over fotografie te kunnen stellen.

Volga logo op een autoMist boven het water

Kwaliteit
We stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze lesprogramma's. Al het lesmateriaal is door onszelf geschreven en ontwikkeld en de voorbeeldfoto's zijn door onszelf gemaakt. Zo sluit het materiaal optimaal aan bij onze praktijkgerichte lesmethodes. Wij gebruiken kwalitatief goede apparatuur tijdens de lessen. We zijn daarbij niet verbonden aan een fotografiemerk, omdat we hierin absoluut onafhankelijk willen blijven. We proberen onze kwaliteit en professionaliteit steeds te verbeteren door veel te leren en te lezen op ons vakgebied, ervaringen uit te wisselen met andere fotografen en beurzen en bijeenkomsten te bezoeken. Daarnaast gaan we op een integere manier om met de adviezen die gevraagd worden en de gegevens die ons worden toevertrouwd. Zie hiervoor ook onze Privacy verklaring.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Met ons bedrijf willen wij ook een duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij proberen bij onze bedrijfsvoering zoveel mogelijk rekening te houden met de belasting van het milieu. Wij nemen groene energie en gas af bij Greenchoice, rijden een auto met energielabel A en doen onze inkopen voor een deel biologisch en ecologisch. Daarnaast investeren wij een deel van onze omzet ten gunste van ondernemers wereldwijd in de vorm van microkredieten.
Zie hiervoor http://www.kiva.org/lender/redmarandmarije

Zonne-energie
Op 18 juni 2013 hebben wij 30 zonnepanelen op ons pand laten installeren. Hiermee voorzien wij in ons gehele electriciteitsverbruik. Via de onderstaande link kun je zien wat de zonnepanelen al hebben opgebracht:
https://monitoringpublic.solaredge.com/solaredge-web/p/site/public?name=Fotografieles.nl#/dashboard

Deel deze pagina met anderen: