Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

De Dag van de Fotografie 2016

Het afgelopen schooljaar hebben de 40 cursisten van Fotografieles.nl hard gewerkt aan hun eigen projecten die zij vol trots presenteren tijdens de afsluitende tentoonstelling. Om dit een extra feestelijk tintje te geven organiseert Fotografieles.nl daarom de "Dag van de Fotografie" in de Raadhuisstraat in Roosendaal op zaterdag 18 juni 2016. We nodigen je van harte uit om te komen kijken!

Diverse lokale winkeliers stellen een deel van hun winkel en etalage ter beschikking aan de cursisten, zodat zij hierin hun werk kunnen exposeren. De winkels en cursisten zijn speciaal bij elkaar gezocht, zodat het fotografische thema van de exposerende cursist goed aansluit bij de producten die de betreffende winkel aanbied.

Logo de Dag van de Fotografie

Iedere cursist heeft zijn eigen invulling gegeven aan de gekozen thema's en dat levert een zeer diverse collectie aan mooie, leuke en origineel gepresenteerde foto's op.

De expositieroute start bij de workshopruimte van Fotografieles.nl aan de Raadhuisstraat 99. Hier is een route met plattegrond gratis verkrijgbaar met daarop informatie over de deelnemende fotografen en winkels. De cursisten en docenten zijn zelf aanwezig om een toelichting op het werk te geven. Ook kunnen vragen over fotografie gesteld worden. De expositie is gratis te bekijken op zaterdag 18 juni 2016 tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

expositie sfeer 2015 01expositie sfeer 2015 02

Facebook

Kom je kijken bij de expositie en/of wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes hierover, meld je dan hier aan als bezoeker via de Facebook-pagina van dit evenement.

In het kort

  • De Dag van de Fotografie in de Raadhuisstraat, Roosendaal
  • Fotografietentoonstelling door cursisten van Fotografieles.nl
  • Zaterdag 18 juni 2016 van 10:00 tot 17:00 uur, toegang gratis
  • Start: Raadhuisstraat 99, Roosendaal
  • Download hier de routebeschrijving als PDF

Deel deze pagina met anderen: