Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Reacties van onze cursisten

Lees hier de reacties en ervaringen van onze oud-cursisten. Alle ontvangen reacties zijn zonder censuur op onze site geplaatst. Klik hier om de reacties op onze workshops te lezen.

Joost (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Wederom een heerlijk jaar met top begeleiding op fotografie gebied. Iedere donderdag is het een plezier om te gaan, en wie je ook bent of wat je ook doet, plezier in fotografie staat centraal. Dit uiteraard mogelijk gemaakt door Redmar en Marije!! Bedankt, Groeten Joost.

Marielle (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 9
Elke maand op een leuke leerzame manier bezig zijn met fotografie is fijn. Redmar en Marije weten je op een bijzondere manier te prikkelen met leuke opdrachten. De informatieve uitleg is goed en duidelijk. Iedereen krijgt aandacht. Omdat ik veel heb geleerd en de cursus avonden gezellig vond heb ik me weer ingeschreven voor een vervolg cursus. De hapjes en drankjes maken ook veel goed. Redmar en Marije bedankt en tot volgend seizoen.

Ron (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Afgelopen jaar en jaren heb ik genoten van de manier waarop Redmar en Maije de kursus avonden hebben verzorgd. De laatste jaren zijn we meer bezig geweest met creativiteit, schoonheid, expressie, geschiedenis enz. enz. Hierbij is veel informatie verstrekt waardoor je Jezelf meer bent gaan ontplooien. De sfeer is altijd erg positief en iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Ik denk dat dit laatste een erg sterk punt is waardoor mensen loskomen. Daarnaast is er altijd plaats voor de achterliggende techniek om beelden te verwezenlijken.

Diana (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Met veel plezier heb ik voor het tweede jaar een cursus bij Marije en Redmar gevolgd. De lessen zijn informeel en gezellig maar heel erg informatief en je leert stapje voor stapje steeds betere foto's maken. Heel erg leuk. Dus toen de vraag kwam wil je door was er geen twijfel mogelijk. Ik ben weer van de partij in september. Kan niet wachten!

Michel (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Heb reeds een aantal workshops bij jullie gedaan, de cursus Van Concept naar Foto-expositie en 2 x de cursus Fotoproject en Thema Begeleiding. Ik heb mij inmiddels opgegeven voor het nieuwe seizoen. Dit alles geeft duidelijk aan wat ik van jullie cursussen en van jullie vind. Heb inmiddels veel geleerd maar er is nog veel meer om te leren. Dus voorlopig zijn jullie mij nog niet kwijt. :-)

Laura (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 8
De cursus is een echte aanrader, omdat je geprikkeld wordt om "out of the box"-te denken, "creatief" leren omgaan met je camera. een leuke ervaring met als eindresultaat: De expositie

Renée (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Bedankt Redmar & Marije voor weer een zeer inspirerend en leerzaam cursusjaar! Vooral de maandelijkse Photoshop-tips-and-tricks vond ik dit jaar een uitdaging. En bedankt ook voor de zeer geslaagde expositie als afsluiting, ik kijk nu al uit naar volgend cursusjaar!

Pieter (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Fantastische dag die veel respons heeft opgeleverd!

Ria (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 9
Voor mij was het een heel nieuwe ervaring van "een cursus fotografie" volgen. Iedere maand een nieuw onderwerp en het samen met je mede-cursisten naar de expositie werken...... Het was leerzaam en ontzettend leuk!!! Redmar en Marije jullie hebben op een heel gezellige en  ontspannende wijze, doch met veel vakkennis de cursus gegeven daarvoor mijn hartelijke dank!
Jammergenoeg kan ik het komende jaar niet aan een cursus deelnemen maar ik ben graag van de partij tijdens een van jullie workshops!

Martien (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
(ook) dit jaar heb ik weer veel geleerd tijdens de jaarcursus. Een stuk techniek, een stuk fotobewerking. Maar het leukste van alles blijft toch om creatief bezig te zijn en geïnspireerd te worden door wat in de cursus wordt aangeboden en door elkaar. Het verhaal achter iedere foto is leuk om te horen en maakt iedere foto bijzonder. Echt een aanrader deze cursus!!

Marian (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014), cijfer 10
Afgelopen jaar heb ik de cursus fotoproject en thema begeleiding gevolgd. Het was een interessant jaar waarin er verschillende thema's voorbij zijn gekomen en er ruimte is voor eigen ideeën. De expositie afgelopen zaterdag was zeer geslaagd. Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten! Marije en Redmar: jullie doen dit echt super! Ik heb nu al weer zin om te beginnen in september [ondanks de verre reis -)]!

Jeannette (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie 2013), cijfer: 10
De cursus heeft beantwoord aan meer dan mijn verwachtingen. Naast mijn techniek die enorm verbeterd is heb ik ook kennisgemaakt met allerlei andere facetten van fotografie waardoor ik een heel leuk project heb kunnen realiseren voor de expositie. De lessen zijn zo informatief, uitdagend en ook gezellig dat ik besloten heb er een jaar aan vast te knopen.

Petra (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013), cijfer: 10
Het cursusjaar was weer helemaal top!! Dankzij jullie inzet, adviezen, geduld en inspiratie heb ik weer genoten van 'n heel fijn "fotojaar". Marije en Redmar, BEDANKT!

Renée (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013), cijfer: 9
Ik vind de cursus Fotoproject en Themabegeleiding een ontzettende aanrader (eigenlijk is iedere cursus/workshop bij Redmar & Marije een aanrader). Ik ben door de afwisselende thema's en inspiratietips met heel andere ogen naar onderwerpen gaan kijken. Ik heb dit jaar meer uit zowel mijn camera op technisch vlak, als creatieve ideeën van mezelf gehaald dan ik voorheen voor mogelijk had gehouden.

Theo (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013) cijfer: 10
Ook in het schooljaar 2012-2013 heb ik deelgenomen aan de cursus Fotoproject en Themabegeleiding. Ik heb weer veel opgestoken tijdens deze cursus, leuke ideeën opgedaan en kritisch leren kijken naar mijn eigen foto's. Het bespreken van elkaars foto's, geeft je ook weer nieuwe inzichten.  Dit alles in een gemoedelijke sfeer binnen de donderdagavondgroep. Verder kom je door deze cursus ook achter welke onderdelen binnen de fotografie je nu het meest liggen en welke juist ook niet. Marije en Redmar bedankt.

Meine (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013), cijfer: 10
De geleverde achtergrondinformatie maakt dat je inzicht krijgt in de wereld van de fotografie. Je gaat beter kijken en je maakt zelden nog "zomaar" een foto. De cursus stimuleert enorm. Je kunt op basis van een thema aan de gang,  maar je kunt ook naar eigen inzicht je pad volgen. Ook het samen bespreken van de gemaakte foto's door cursisten en docenten is heel verhelderend.

Marian (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2013), cijfer: 10
Ik heb met heel veel plezier de avondcursus van Concept naar Foto-expositie gevolgd. Iedere week feedback op je foto's en tips om weer verder te gaan. Daarnaast ook iedere week een stukje theorie waardoor je weer geïnspireerd werd. Leuke en ontspannen sfeer. De rit van 75 minuten zeker waard!

Diana (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2013), cijfer: 10
Met heel veel plezier heb ik de cursus van concept naar foto-expositie gevolgd de afgelopen maanden. Marije en Redmar hebben een leuke manier van lesgeven en weten je samen met de medecursisten te inspireren en stimuleren anders naar foto's en onderwerpen te kijken. Ik kijk er naar uit na de zomer aan de volgende cursus te beginnen en ik vind het bijna jammer dat ik eerst op vakantie moet. "Bijna" hè!

Ronald (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2013), cijfer: 10
Van concept naar foto-expositie. Begin bij het eind: hoe presenteer ik mijn thema, welke foto's heb ik nodig, hoe maak ik ze (technisch, compositie)? Kortom, je kijk op foto's maken is nooit meer dezelfde. Helemaal super.

Michel (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013), cijfer: 10
Na een aantal workshops en de avondcursus van Concept naar Foto-expositie (2012) heb ik het afgelopen cursusjaar (2012/2013) de avondcursus Fotoproject en Thema Begeleiding gedaan. Wederom een cursus welke ik niet had willen missen. Je wordt aangezet middels maandelijkse thema's om eens anders te kijken naar het maken van foto`s en om dus ook een ander soort foto`s te maken dan je normaal zou doen. Ik heb wederom veel geleerd. Een aanrader voor ieder die meer wil dan gewoon foto`s maken.

Adriaan (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013), cijfer: 10
Het afgelopen cursusjaar heeft voor mij een hele hoop opgeleverd. Zowel voor de techniek als voor het exposeren van eigen fotowerk. Doordat de groepen beperkt zijn is er voor ieders werk veel aandacht.  Voor de volgende cursus heb ook me dan ook onmiddelijk ingeschreven.

Pieter (Avondcursus Project en Themabegeleiding 2013), cijfer: 9
De cursus fotoproject en thema begeleiding was leuk en inspirerend. Door de groep en uiteraard Marije en Redmar word je gemotiveerd om er elke keer iets beters van te maken!

Rian (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2012), cijfer: 9
Wat een heerlijke ontspannende cursus. Redmar en Marije zijn in staat om op een geduldige en vooral respectvolle manier les te geven. Wat er voor mij uitsprong was de vrijheid die ik kreeg om op mijn manier het beeld vorm te geven, daardoor ontstond er voor mij een verrassend creatief spel. Daarnaast vond ik het inspirerend om met een groep dit traject aan te gaan. Een geslaagde cursus met een prachtige expositie als resultaat!

Manon (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 9
In alle opzichten tot in de puntjes verzorgd! Van beginner tot zeer ervaren fotograaf: Redmar en Marije stimuleren je creativiteit en blijven je uitdagen.

Angela (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 9
Als fotograferen echt je hobby is, dan is dit een heel insprirerende cursus. Door deze cursus is mijn waardering voor fotografie veranderd en toegenomen. Ik heb geleerd om op een andere manier naar foto's te kijken en deze te beoordelen. De begeleiding vond ik werkelijk super. Het viel mij namelijk niet altijd mee om de juiste invalshoek te vinden om de opdrachten uit te voeren. Ook het lesmateriaal ziet er fantastisch uit en kan dienen als naslagwerk. Leuke cursus!

Theo (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 10
Na een aantal workshops bij Redmar en Marije te hebben gevolgd, was ik op zoek naar een vervolg op deze workshops. Gelukkig werd vorig jaar de cursus “Fotoproject en Thema Begeleiding” door hen aangeboden en heb me eigen hier gelijk voor ingeschreven. Hiervan heb ik geen moment spijt gehad. Je steekt enorm veel op van de inhoudelijke begeleiding. Ook het enthousiasme waarmee de cursus wordt gegeven, werkt bijzonder motiverend. Wat je dan, misschien onbewust, nog het meeste ervan leert, is creativiteit. Want die creativiteit zag je zeker terug in de alle presentaties tijdens de expositie op 23 juni.

Annie (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 8
Deze avondcursus vond ik erg leuk. iedere bijeenkomst werd iets nieuws behandeld, dit varieerde van thema's tot techniek. Je wordt op deze manier gestimuleerd om nieuwe en andere dingen te doen dan je gewend bent. Dit werkt erg stimulerend en verfrissend. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden waardoor het plezier in fotograferen toeneemt. Sommige onderwerpen spreken erg tot de verbeelding en hierbij zie je dan verschillende invullingen voor, andere onderwerpen hebben soms even tijd nodig om te "rijpen", maar de resultaten waren er niet minder om. Behalve dat je met iedere vraag bij Marije en Redmar terecht kunt, zijn ook de andere deelnemers vaak bereid om mee te denken waardoor je veel van elkaar leert. De wijze waarop de resultaten geëxposeerd zijn vond ik heel mooi en goed. Thema's zijn bij elkaar gezocht en door de samenwerking met andere zaken in de Raadhuisstraat kreeg het geheel een nog grootster karakter. Wat mij betreft zou de expositie langer mogen duren dan 1 dag.

Judith (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 9
Het is erg leuk om met een groep samen bezig te zijn met fotograferen. Je leert van elkaar en doet inspiratie op en het fotograferen blijft zo niet beperkt tot het maken van foto's in de vakantie of het maken van familiekiekjes. Je krijgt verschillende thema's, waar je mee aan de slag mag en ook op technisch vlak krijg je de nodige informatie. Super leuk om te doen !

Bianca (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 9
In 1 woord geweldig! Veel tips en tools om beter of anders te leren fotograferen. De informatie wordt goed afgestemd op de groep. In groepsverband werken en leren inspireert en motiveert. Tevens zijn de avonden gezellig en ontspannen. Het werken naar een expositie is ook erg leerzaam en leuk. Soms wat spannend maar als alles dan op zijn pootjes terecht komt, de reacties enthousiast zijn en er zelfs gevraagd wordt of het werk te koop is, tja dat doet goed. Ik ben fan maar dat was al bekend nu ik zo een beetje elke workshop en cursus bij Redmar en Marije heb gevolgd.

Martien (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 10
Ik heb de avondcursus als zeer inspirerend en creatief ervaren. Ik heb vooral veel geleerd van het bekijken van de foto's van de andere cursisten en hun verhalen erbij te horen. Ook het werken met thema's heeft ervoor gezorgd dat ik andere dingen ben gaan fotograferen, of andere ideeen kreeg. De verzorging van de cursus was weer a la Redmar en Marije, dus voortreffelijk, net als de expositie, waarmee de cursus eindigde. Deze was zeer professioneel in elkaar gezet. Echt een aanrader, dus. Bij deze; Redmar en Marije, nogmaals bedankt!

Ron (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 9
Om te beginnen erg positief in de brede zin des woords. Deze periode anders leren kijken naar het maken van foto's. Geleerd hier mee te spelen en te leren kijken van uit andere hoeken. Dit aangevuld met technieken mogelijkheden, onmogelijkheden meningsvormend, je eigen stijl ontdekkend. Ik en óók anderen gaan zeker door in 2012

Marja (Avondcursus Project en Themabegeleiding, 2012), cijfer: 9
Wat ik o.a. geleerd heb is beter kijken! Met die focus heb ik geleerd foto's te maken die weergeven wat mijn blik zag. Marije en Redmar hebben op positieve wijze sturing gegeven aan dit proces. Ik kreeg lef om te doen wat mijn hart me ingaf wat betreft de fotografie. Het samen werken met de medecursisten, onder de coachende leiding van Marije en Redmar was steeds een klein feestje, mede door de koffie/thee, drankjes en snoeperijtjes. Een cursus die ik van harte aanbeveel aan mensen die meer uit hun hobby fotografie willen halen.

Grada (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2012), cijfer: 9
De avondcursus was erg leerzaam. Niet zozeer op technisch gebied, hoewel je ook met dergelijke vragen altijd goed wordt geholpen, maar vooral hoe je tot een concept kunt komen, hoe je dit kunt uitwerken en hoe je dit qua presentatie het best tot zijn recht kan laten komen. Ik ben me ook meer bewust geworden van het kijken, de manieren waarop je naar een foto kunt kijken, en hoe je daarmee met het fotograferen rekening kunt houden. Kortom, een echte aanrader! Zeker omdat het ook altijd gezellig is onder het genot van een hapje en drankje!

Michel (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2012), cijfer: 9
Avondcursus van concept naar expositie was een leerzaam traject. Tijdens de gehele cursus nieuwe, belangrijke dingen geleerd welke bij zowel het maken van foto`s als bij het werken naar een expositie belangrijk zijn. Ik zou het zo weer doen.

Ewoud (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2012), cijfer: 8
Het is maar net wat je horen wil. jullie worden door iedereen al de hemel ingeprezen, dus hoef ik dit niet meer te doen. Niettegenstaande verdienen jullie een dikke pluim! Heb deze maanden weer veel bijgeleerd (en ook weer veel vergeten) neemt niet weg dat ik er met veel plezier aan terug denk. Ook dank aan mijn mede cursisten. Ik vond onze groep een geweldige ploeg samen.

Annie (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2011), cijfer: 9
Tijdens de avondcursus heb ik mezelf kunnen ontwikkelen in het fotograferen van portretten van terminale mensen. Aanvankelijk vond ik het fotograferen van portretten moeilijk. Door de goede begeleiding en de oefeningen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en zag ik bij mezelf een positieve ontwikkeling. Het bespreken van de foto's in de groep, inspireerde mij om door te gaan en mijn idee/ plan uit te voeren:ik moest toestemming vragen op mijn werk, een contract opstellen en mensen vinden die mee wilden werken. Doordat dit een kwetsbare groep is, was ik afhankelijk van allerlei omstandigheden. Soms zat het mee en soms zat het tegen, maar door de stimulans van de docenten en groep lukte het toch om door te gaan en het verder te verbeteren. Ik heb geprobeerd om in de foto's vooral het gevoel en de uitstraling van de terminale mensen weer te geven. Dit is naar mijn idee goed gelukt. Ik ben erg tevreden over het resultaat en kijk alweer uit naar de vervolgcursus.

Bianca (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2011), cijfer: 9
Wederom een goed opgezette cursus. Inspirerend, aanvullend en een goed resultaat geboekt. Ik heb er van genoten!

Petra (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2011), cijfer: 10
Marije en Redmar, De avondcursus was super!! Ik heb genoten van het werken naar een expositie toe, van het fotograferen, het samen bespreken in de groep, alle info en tips, jullie gastvrijheid en de reactie van mijn model. Het werkt verslavend! Bedankt voor al jullie begeleiding!

Manon (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2011), cijfer: 10
De opzet van de cursus is heel goed gekozen: theorie wordt afgewisseld met praktijkervaringen. Door de manier waarop Marije en Redmar met hun cursisten omgaan, ontstaat er een ontspannen en behulpzame houding in de groep. Als je dit combineert met de vakkundigheid en behulpzaamheid van Marije en Redmar én de professionaliteit en gastvrijheid die ze aan de dag leggen, begrijp je dat iedere avond weer een feestje is. Voor mij persoonlijk is het dé manier om even afstand te nemen van het drukke dagelijkse bestaan.

Judith (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2011), cijfer: 9
Ik vond de avondcursus zeer geslaagd. Veel geleerd, ook van andere cursisten. Iedereen heeft zijn eigen manier van kijken en fotograferen. Het was een leuke manier om met fotografie bezig te zijn en te blijven. Je leert stap voor stap hoe je met je foto's het verhaal over kunt brengen dat jij wilt vertellen. De expositie geeft je iets om naar toe te werken. Het is super om dan op de expositie alle eindresultaten bij elkaar te zien en te "showen".

Saskia (Avondcursus van Concept naar Foto-expositie, 2011), cijfer: 9
Ik vond het een leuke en wederom goed verzorgde cursus. De groep is klein, dus is er veel persoonlijke begeleiding. Je bent echt een aantal weken met fotografie bezig. Het is leuk om eerst een concept te bedenken en daar mee aan de slag te gaan. Elke cursist met zijn eigen idee en met als eindresultaat een geweldige druk bezochte expositie!!

Heb je bij ons recent een cursus gevolgd? Klik dan hier om een reactie achter te laten.

Marian Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 10 Afgelopen jaar heb ik de cursus fotoproject en thema begeleiding gevolgd. Het was een interessant jaar waarin er verschillende thema's voorbij zijn gekomen en er ruimte is voor eigen ideeën. De expositie afgelopen zaterdag was zeer geslaagd. Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten! Marije en Redmar: jullie doen dit echt super! Ik heb nu al weer zin om te beginnen in september [ondanks de verre reis -)]!
Martien Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 10 (ook) dit jaar heb ik weer veel geleerd tijdens de jaarcursus. Een stuk techniek, een stuk fotobewerking.Maar het leukste van alles blijft toch om creatief bezig te zijn en geïnspireerd te worden door wat in de cursus wordt aangeboden en door elkaar.
Het verhaal achter iedere foto is leuk om te horen en maakt iedere foto bijzonder.
Ria Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 9 Voor mij was het een heel nieuwe ervaring van "een cursus fotografie" volgen. Iedere maand een nieuw onderwerp en het samen met je mede-cursisten naar de expositie werken...... Ria;;9;Voor mij was het een heel nieuwe ervaring van "een cursus fotografie" volgen. Iedere maand een nieuw onderwerp en het samen met je mede-cursisten naar de expositie werken......
Het was leerzaam en ontzettend leuk!!! Redmar en Marije jullie hebben op een heel gezellige en ontspannende wijze, doch met veel vakkennis de cursus gegeven daarvoor mijn hartelijke dank!
Jammergenoeg kan ik het komende jaar niet aan een cursus deelnemen maar ik ben graag van de partij tijdens een van jullie workshops!
Renée Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 10 Bedankt Redmar & Marije voor weer een zeer inspirerend en leerzaam cursusjaar! Vooral de maandelijkse Photoshop-tips-and-tricks vond ik dit jaar een uitdaging. En bedankt ook voor de zeer geslaagde expositie als afsluiting, ik kijk nu al uit naar volgend cursusjaar!
Michel Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 10 Heb reeds een aantal workshops bij jullie gedaan, de cursus Van Concept naar Foto-expositie en 2 x de cursus Fotoproject en Thema Begeleiding. Ik heb mij inmiddels opgegeven voor het nieuwe seizoen. Dit alles geeft duidelijk aan wat ik van jullie cursussen en van jullie vind. Heb inmiddels veel geleerd maar er is nog veel meer om te leren. Dus voorlopig zijn jullie mij nog niet kwijt. :-)
Diana Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 10 Met veel plezier heb ik voor het tweede jaar een cursus bij Marije en Redmar gevolgd. De lessen zijn informeel en gezellig maar heel erg informatief en je leert stapje voor stapje steeds betere foto's maken. Heel erg leuk. Dus toen de vraag kwam wil je door was er geen twijfel mogelijk. Ik ben weer van de partij in september. Kan niet wachten!
Ron Avondcursus Project en Themabegeleiding 2014 10 Afgelopen jaar en jaren heb ik genoten van de manier waarop Redmar en Maije de kursus avonden hebben verzorgd. De laatste jaren zijn we meer bezig geweest met creativiteit, schoonheid, expressie, geschiedenis enz. enz. Hierbij is veel informatie verstrekt waardoor je Jezelf meer bent gaan ontplooien. De sfeer is altijd erg positief en iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Ik denk dat dit laatste een erg sterk punt is waardoor mensen loskomen. Daarnaast is er altijd plaats voor de achterliggende techniek om beelden te verwezenlijken.

Deel deze pagina met anderen: