Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Uitjes en trainingen voor bedrijven en groepen

Met een groep collega's, familie of vrienden op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie? Wij bieden diverse voor jullie op maat gemaakte workshops, trainingen en cursussen digitale fotografie aan. Het lesmateriaal wordt aangepast aan jullie wensen en iedere deelnemer krijgt een exemplaar hiervan mee naar huis.

Tijdens een workshop wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen zodat jullie gelijk aan de slag kunnen. Alle voorbeelden en gemaakte foto's worden direct besproken. De workshop wordt gegeven door 2 docenten, zodat er altijd voldoende persoonlijk aandacht is voor iedere deelnemer. Een workshop of cursus kan eventueel aangevuld worden met een borrel, lunch of diner. Wij kunnen de workshop op locatie door heel Nederland, België en omstreken verzorgen.

Uiteraard kunnen wij voor iedere situatie, tijdsduur en aantal deelnemers een offerte voor jullie maken. Via het offerteformulier kun je direct een prijsopgave voor iedere groepsgrootte ontvangen. Daarnaast werken wij samen met andere workshopleiders en evenementen organisatiebureaus, waardoor we ook combinaties met andere activiteiten kunnen verzorgen, bijvoorbeeld een bedrijfsuitje waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit verschillende soorten workshops.

Deel deze pagina met anderen: