Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Referenties van bedrijven en groepen

Lees hier de referenties, recensies en ervaringen van onze klanten: bedrijven en groepen die eerder een bedrijfsuitje of workshop fotografie bij ons geboekt hebben. Klik hier om de reacties van onze particuliere deelnemers te lezen.

Stuurman Logistics B.V.

 • Cijfer: 10

Op 3 november 2018 hebben wij tijdens een bedrijfsuitje in Nijmegen de workshop fotografie gevolgd, in groepjes met de camera op pad door de stad onder super enthousiaste begeleiding van Marije en Redmar. Al snel ontstond er een fanatieke competitie om de mooiste foto per groep te maken. Het doel was bereikt samenwerking om de mooiste foto te maken en enthousiaste collega's. Iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Leerzaam gezellig en zeker de moeite waard. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje ( je ziet collega's van een andere kant en ziet de creatieve kijk van een ieder vanzelf ontstaan) Marije en Redmar nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en de fantastische leerzame workshop.

SDW

 • Cijfer: 10

Ik vond het enorm prettig om met jullie samen te werken. Afspraken werden nagekomen, snelle reacties op mails. Jullie zijn daarnaast hele leuke, vriendelijke mensen. Over de workshop, niets dan positieve reacties van collega's. Bedankt!

Apotheek

 • Cijfer: 10

Wij hebben afgelopen zaterdag een fotografie workshop gehad bij Villa Augustus tijdens ons personeelsuitje. Van te voren heel fijn contact gehad en een perfecte locatie geregeld door jullie. De dag zelf was geweldig!! Duidelijk, leerzaam en een ontspannen en gezellige sfeer. We hebben allemaal enorm genoten. Nogmaals heel erg bedankt Redmar en Marije.

WoodWing Software B.V.

 • Cijfer: 10

Hoi Marije en Redmar. Ik wil jullie bedanken voor de ontzettend leerzame en vermakelijke dag. Een groep van 40 personen 4 uur lang geboeid en vol interesse bezig houden, en de maximale inzet en toewijding eruit krijgen....daar neem ik mijn petje voor af. Ik kan zeggen gebaseerd op het meemaken van deze dag en de terugkoppeling van mijn collegae dat onze samenwerking voor dit bedrijfsuitje zeer geslaagd is te noemen! Ontzettend bedankt! Groet Kim

09-05-2017 Huisartsenpost Goes

 • Cijfer: 9

We hebben een super geslaagd teamuitje gehad, mede dankzij jullie. Iedereen heeft genoten van de workshop fotografie die jullie hebben gegeven. Allemaal enthousiast over jullie presentatie en jullie als persoon. Het was een mooie zonnige dag. Twistvliet een prachtige lokatie in Vrouwenpolder om foto's te maken. Erg bedankt beide, ook namens mijn collega's. Deze workshop is iedereen aan te bevelen. Groetjes, Loes en Corina.

26-11-2016 Huisartsengroep Bennekom (Bedrijfsuitje)

 • Cijfer: 10

Met 7 collega's een prima middag gehad. Omdat ik de anderen hiermee verraste, vond ik het spannend. Maar ik kreeg alleen maar leuke reacties van ze. Heel leuk om te zien hoe ieder op z'n eigen manier de opdrachten invult. Er zit heel wat fantasie en creativiteit in onze groep, dat is duidelijk geworden. Bedankt Marije en Redmar! Duidelijke uitleg, leuke ideeen, jullie hebben ons een plezierige, leerzame middag bezorgd.

14-06-2016 Stichting Quo Vadis (Bedrijfsuitje)

 • Cijfer: 10

Geweldig leuke workshop, zeer aan te bevelen!!! Het was een gezellige ontspannen middag en we hebben veel dingen geleerd die makkelijk in praktijk te brengen zijn. De stukjes uitleg werden heel geestig uitgebeeld

12-05-2016 Van den Berk Boomkwekerijen (In-company training)

 • Cijfer: 10

Redmar en Marije zijn enthousiaste fotografen met goede didactische vaardigheden. Ze hebben bij ons op locatie een paar zeer leerzame en inspirerende workshops gegeven. Goede presentatie, heldere uitleg en een overzichtelijk naslagwerk aan het eind. En ook nog leuke, aardige mensen...

30-04-2016 Nele (Vrijgezellenfeest)

 • Cijfer: 9

Het was even spannend of een fotografiecursus niet te serieus zou zijn voor een vrijgezellenfeestje, maar dat was het zeker en vast niet! De joviale aanpak van Marije en Redmar stelden ons, timide Belgen, meteen op ons gemak! Het interactieve theoretisch gedeelte ging als een sneltrein vooruit dankzij hun enthousiaste en vrolijke presentatiestijl. Nadien mochten we onze kennis meteen omzetten in praktijk op basis van enkele oefeningen en werden we tijdig bijgestuurd waar nodig. Was het leerrijk? Ja. Hebben we goed gelachen? Ja! Zouden we de workshop aanraden? Absoluut! Nogmaals hartelijk bedankt Marije en Redmar!

26-02-2016 Tragelzorg (Personeelsvereniging)

 • Cijfer 10

De gegeven workshop door Redmar en Marije was een leuke en vooral een niet saaie avond. Eerst in begrijpelijke taal en met illustraties een korte uitleg van de basis van fotograveren en hoe dat invloed heeft in de nachtfotgrafie en vooral de effecten die je er mee kunt bereiken. Ter plekke laten ze die effecten ook zien. Wat het allemaal nog interessanter maakt. We hebben gebruik kunnen maken van de door hen meegebrachte fototoestellen en statieven. Maar je eigen camera daar wisten ze ook uitleg over te geven. Daarna in groepje naar buiten om te oefenen, er werd zelfs nog een uitdagend element aan toegevoegd. Waarop iedereen leuke , grappige en vooral effectvolle foto's maakte. De avond ging snel voorbij. Maar wat een leuke dingen kun je doen met nachtfotografie zonder eerst een heel boek te moeten doorlezen. De manier van presenteren was vlot, geen droge stof. Het regelen voor een personeels workhop, ging ook erg goed. Regelmatig overleg , als je zelf bijna niets wilt regelen kunnen zij dat doen voor je. Kort om een geslaagde avond ook voor hen die al langer aan fotografie doen ook zij waren zeer tevreden over deze avond. Advies : zoek een locatie waar wat verkeer is of reclame verlichting zodat je er leuk mee kunt spelen.

05-11-2015 De Hypotheker (Personeelsvereniging)

 • Cijfer 10

Marije en Redmar zijn twee enthousiaste professionals die goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij brengen de theorie achter het fotograferen op een toegankelijke en eenvoudige manier waardoor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf hier informatie uit kan halen. Verder stellen zij voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Dit doen zij op een dusdanige manier dat je je vrij voelt om alle vragen die in je opkomen te stellen. Daarnaast bieden zij een leuke afwisseling tussen theorie en praktijk zonder daar al te rigide aan vast te houden. Kortom in onze ogen staan ze garant voor een avond ontspannen fotograferen met veel plezier.

24-09-2015 Drechtsteden (In company training)

 • Cijfer 10

In september 2015 hebben wij met de redactie van ons personeelsblad een workshop gevolgd bij Fotografieles.nl. Aangezien de redactie flink was uitgebreid, zochten wij naar een mogelijkheid om elkaar op een leuke manier beter te leren kennen. Dit in combinatie met een onderwerp dat vaak wordt gebruikt bij een personeelsblad (fotografie), maakten dat we bij fotografieles.nl uit kwamen. Omdat vele van ons geen spiegelreflexcamera in ons bezit hebben, hebben wij het als zeer positief ervaren dat wij bij Fotografieles.nl allemaal een camera te leen kregen. Het eerste gedeelte van de workshop is vooral informatief. Marije en Redmar laten op een leuke en leerzame manier zien hoe een camera werkt en hoe je zelf met een camera aan de slag kunt gaan. Des te leuker werd het dan ook toen we vlak voor de lunch (niet inbegrepen, hadden we zelf geregeld) al camera's meekregen om na de lunch het tweede gedeelte van de workshop in te vullen, namelijk in groepjes een aantal opdrachten uitvoeren. Al tijdens de lunch hadden we de grootste lol met foto's maken. Maar gezien het wedstrijdelement waren we vooral ontzettend gemotiveerd om te winnen. Met als resultaat dat we met zijn allen ca. 500 kiekjes hebben geschoten, waaronder hele mooie, grappige en optisch bedrieglijke exemplaren. Kortom: een ontzettend leuke en informatieve dag, waar we Marije en Redmar ontzettend dankbaar voor zijn. Wij zijn het er allemaal over eens: de workshop is iedereen aan te raden. Zelfs al weet je de aan- en uitknop niet te vinden, Marije en Redmar staan je bij en leren je alle ins en outs op een leuke en leerzame manier.

02-04-2015 Nestlé (Teambuilding)

 • Cijfer 8

Hele leuke, interactieve middag gehad met Marije! Het heeft ons enerzijds op een heel ontspannen en begrijpelijke manier inzicht gegeven in de wereld van fotografie en anderzijds is door Marije een goede doorvertaling gemaakt naar de teambuilding sessie. Een aanrader voor een ieder die eens op een ontspannen, andere manier wil werken aan een (nog) betere sfeer binnen een team.

13-03-2015 Janssen Pharmaceutica (Teambuilding)

 • Cijfer: 9

Leuk idee voor een namiddag uitje met de collega's.

24-05-2014 Vierstroom (Personeelsvereniging)

 • Begeleiding: 9
 • Programma: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Met onze personeelvereniging hebben we een hele leuke workshop gehad. Met enthousiasme, humor, geduld en kennis van zaken werden we meegenomen in de theorie en praktijk van de fotografie. En niet alleen wij maar ook de mannetjes mochten mee. Wie dat zijn, daar kom je vanzelf achter als je een workshop gaat doen, erg inspirerend. Kortom een aanrader!

17-04-2014 CVD (Bedrijfsuitje)

 • Begeleiding: 8
 • Programma: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Een workshop waar iedereen echt aan bod komt: van een goed genomen kiekje tot het creatief vastleggen van wat je ziet en ervaart met heldere achtergrondinformatie. Een echte aanrader!

21-12-2013 Quality Tools Holland (Bedrijfsuitje)

 • Begeleiding: 9
 • Programma: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Een heel leuke workshop, goede uitleg zodat het voor iedereen te begrijpen is en voor degene met meer voorkennis ook leuk blijft. Leuke opdrachten en programma. Zeker de moeite waard om te boeken/doen!

06-12-2013 APB (Teambuilding)

 • Begeleiding: 9
 • Programma: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Leuk, origineel en leerrijk idee voor een teambuilding activiteit op een leuke locatie. Zo kan je het aangename aan het nuttige koppelen. Heel dynamisch en duidelijk gebracht door Redmar en Marije.

22-11-2013 Carglass NV (Teambuilding)

 • Begeleiding: 9
 • Programma: 8
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Wat een leuke workshop! De theorie werd op een beknopte, maar duidelijke en aangename manier uitgelegd door Marije en Redmar. Na de theorie konden we zelf in groepjes aan de slag met de fototoestellen. Dit leverde vele grappige poses op, en heel uiteenlopende, creatieve foto’s... én een mooie professionele groepsfoto als aandenken aan een geslaagde teamdag. Zeker een aanrader!

05-10-2013 Robeco (Personeelsvereniging)

 • Begeleiding: 9
 • Programma: 8
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Toffe inspirerende workshop verzorgd door enthousiaste mensen! De kracht van de workshop van Fotografieles van Marije en Redmar ligt in de combinatie van de theorie en het (gelijk) toepassen ervan. Veel persoonlijke aandacht + alle tips & tricks die je krijgt, zijn fotogoud waard! :-)

03-10-2013 OR Rijndam revalidatiecentrum (Ondernemingsraad uitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 7

De enthousiaste cursusleiding gaf een duidelijk beeld van de techniek van de fotografie en wat verschillende instellingen met het beeld doen. Daarna gingen we in kleine groepjes met een spiegelreflexcamera en verschillend materiaal de duinen in om aan de hand van opdrachtjes foto’s te maken. De cursusleiding had zich goed voorbereid op de groep en de opdrachtjes hadden een perssonlijk tintje. De foto’s werden direct op groot scherm getoond. Een leuke cursus voor iedereen!

27-09-2013 Acade Accountants B.V. (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Wij hebben in september 2013 een workshop fotografie aan ons personeel gegeven. Het was een groep van 6 personen die door 2 docenten werden begeleid. Wat een leuke, enthousiaste en deskundige docenten gaven de workshop. Het was reuze gezellig en leerzaam. Een aanrader.

26-09-2013 Vierstroom (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 10
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Twee leuke jonge professionals hebben ons in korte tijd veel geleerd over de techniek van fotografie, maar vooral met enthousiasme en passie voor fotografie ons meegenomen in de kunst van een mooie foto maken. Zeer aan te bevelen voor personeelsuitjes. Iedereen was blij en enthousiast.

19-09-2013 SD Worx (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 10

Marije en Redmar van Fotografieles.nl organiseerden een geslaagde fotografieworkshop voor SD Worx. Eerst maakten we kennis met diafragma’s, sluitertijden en isowaarden. Daarna gingen we op pad om alles in praktijk om te zetten. Het was dikke fun en onze vakantiefoto’s zullen nooit meer hetzelfde zijn! Ook in de voorbereiding en opvolging zijn Marije en Redmar meer dan correct. We mochten hen alles vragen. Ze stemden de workshop volledig af op onze behoeften en de gemaakte foto’s werden achteraf onmiddellijk ter beschikking gesteld. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die graag waardevolle herinneringen vastlegt op foto!

30-08-2013 CBS Het Talent (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Wij hebben met ons team (bestaande uit 20 juffen) de workshop fotografie gevolgd. Een erg leuke en ook leerzame workshop. De workshop bestond uit een stukje theorie en we mochten zelf aan de slag met de camera's. Tijdens het praktijkgedeelte werden we goed begeleid. Ook was er genoeg ruimte om vragen te stellen. Zeker een aanrader!

30-08-2013 Tafeltennisvereniging ODT (Maatwerk workshop indoor sportfotografie)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 10
 • Prijs/Kwaliteit: 7

Voor onze tafeltennisvereniging ODT uit Roosendaal heeft Fotografieles.nl een hele nuttige en gezellige workshop tafeltennisfotografie georganiseerd. Veel geleerd in één avond en direct toepasbaar. Gedurende een avond hebben ze de workshop voorbereid en vele foto’s in onze tafeltenniszaal gemaakt. Deze foto’s werden tijdens de workshop gebruikt bij de vele voorbeelden. Na de theorie zijn we de gymzaal ingegaan om de aanwezige tafeltennissers te gaan fotograferen. Gezamenlijk (cursisten en tafeltennissers) hebben we aan het eind van de avond van iedere cursist de foto's op een groot scherm bekeken. Het was leuk om de foto's van anderen te zien en de tafeltennissers vonden het leuk en verrassend om zichzelf terug te zien. Tot slot kregen we ook nog een keurig boekje mee waarin de behandelde theorie nog een keer uit de doeken werd gedaan.

20-06-2013 Stichting Robuust (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 8
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 7

Op een hele duidelijke heldere wijze is fotograferen uitgelegd, waardoor je gelijk dit kunt uitvoeren in de praktijk! En heel leuk om te zien hoe creatief mensen er van worden! Alle reacties waren heel positief!

06-06-2013 NEPROM (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 8
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Een uitje verzinnen dat iedereen leuk vindt is niet makkelijk maar dit viel in de smaak bij alle collega’s. Marije en Redmar leggen goed en ’simpel’ uit wat belangrijk is bij fotografie (instellingen + compositie). En je leert (ook nog eens) met je eigen toestel mooiere foto’s te maken. Geen automatische stand meer voor ons!

05-06-2013 Pensioenfonds Horeca & Catering (Personeelsvereniging)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 10
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Bij deze workshop wordt op een leuke, eenvoudige manier uitgelegd welke functies er op een fototoestel zitten en waar deze voor dienen. Samen ga je deze kennis in praktijk brengen. Je weet nu hoe jouw fototoestel werkt en kan je eindelijk de foto maken die je al zolang wilde maken. In groepjes ga je leuke opdrachten fotograferen. Vooral de opdrachten met “het mannetje” (zie website) zijn erg leuk om te doen. Je wordt steeds enthousiaster en wil mooiere en creatievere foto’s maken. Als je het even niet meer weet zijn Marije en Redmar van fotografieles.nl er altijd om jou weer op weg te helpen. Aan het einde van de les ga je gezamenlijk de gemaakte foto’s bekijken. Na enkele dagen zijn deze via een persoonlijke code te bekijken en te downloaden van de website. Een hele leuke workshop die als teambuilding of als gezellig samenzijn aan te raden is.

25-05-2013 Spark Holland BV (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 10
 • Begeleiding: 10
 • Prijs/Kwaliteit: 10

Vanaf het eerste contact een heel goede indruk gekregen van de organisatie. Het komt gelijk betrouwbaar en vertrouwd over. Het hele programma kan zo worden ingericht volgens de wensen van de klant. D.m.v. het draaiboek is voor de klant heel duidelijk wat het programma gaat worden. Op de dag van de cursus word je direct enthousiast gemaakt door de vrolijkheid van de docenten en tijdens de presentatie worden alle belangrijke onderdelen van de fotografie erg duideljik uitgelegd. D.m.v. enkele grapjes tussendoor worden bepaalde aspecten nog eens duidelijk uitgelegd wat je erg goed onthoudt. Alleen maar positieve herinneringen aan de fotocursus! Een erg geslaagde dag, erg gezellig en veel geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

07-03-2013 Gemeente IJsselstein (Personeelsvereniging)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

De presentatie, uitleg en voorbeelden zijn duidelijk en inspirerend. Je krijgt zin om al die informatie gelijk uit te proberen. Fijn dat je het ook nog in een naslagwerk terug kunt vinden. Het was een onwijs leuke, gezellige maar vooral leerzame workshop waar je op een speelse niet te technische manier leert hoe met je camera om te gaan.

28-02-2013 De Goudse (Personeelsvereniging)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

We hebben een ontzettend leuke, creatieve en leerzame workshop gehad! Alles werd duidelijk uitgelegd en met goede voorbeelden ondersteund.
Dikke complimenten voor Redmar en Marije!

14-12-2012 Dyas BV (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 8
 • Begeleiding: 8
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Marije en Redmar van Fotografieles.nl hebben een professionele workshop fotografie verzorgd met zinvolle informatie en leuke praktijkopdrachten. Er kwamenverrassend creatieve foto’s uitrollen, die meteen, draadloos, op het projectiescherm zichtbaar waren. Zo kon iedereen elkaars werk bekijken. De Dyas Photo Contest 2012 zorgde voor een beetje extra spanning: wie maakt de mooiste foto? Van mijn collega’s heb ik alleen maar positieve reacties gekregen: een superactiviteit: ontspannen, creatief, informatief en leerzaam. Een aanrader dus!

20-11-2012 ABN AMRO (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Enthousiasme alom over de workshop fotografie. De gedrevenheid en passie van Redmar en Marije, die de workshop verzorgden, wisten ze over te brengen op de groep. Het met zorg samengestelde programma heeft ons een bijzonder gezellige middag bezorgd en ons daarnaast een stuk 'kundiger' gemaakt in het fotograferen.

01-11-2012 RAV IJsselland (Teambuilding)

 • Programma: 10
 • Begeleiding: 10
 • Prijs/Kwaliteit: 10

Een ontzettend leuke workshop gehad in het kader van samenwerking. Marije en Redmar gaven deze workshop zeer enthousiast. Ook leuke tips en trucs voor je eigen digitale camera. Top!

26-09-2012 Havenbedrijf Rotterdam (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Erg leuk voor zowel de geoefende als de wat minder ervaren fotograaf! Veel nieuwe dingen geleerd in ontspannen sfeer. De begeleiding is professioneel en de organisatie was perfect! Resultaat: blije gezichten en veel stof om over na te praten!

20-09-2012 Gemeente Lisse (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Ik kijk meer dan tevreden terug op de workshop fotografie van Fotografieles.nl. Wat ik heel goed vind, is dat het lesmateriaal heel goed is afgestemd op het kennisniveau van de doelgroep. Het is een interactieve workshop, ook tijdens de theorie. Op een leuke manier wordt veel informatie behandeld en aantrekkelijk gemaakt zodat het goed blijft hangen. Tijdens de praktijkopdracht is het fijn dat iedereen een eigen camera mee krijgt waar goed mee te werken is. Er is goede begeleiding en mensen worden uitgedaagd om creatief te zijn. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen aan de slag ging met de opdrachten, en hoe mooi de resultaten waren! Ik zou de workshop aan iedereen aanraden. Het is leuk om te doen, je leert er veel van en er is veel interactie.

18-09-2012 Gemeente Goes (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Door Marije en Redmar enthousiast, duidelijk en overzichtelijk deze fotoles gegeven. Niet te technisch. De (buiten)opdrachten waren erg leuk om te doen en we hebben er ook veel van geleerd.

05-06-2012 SKGZ (Teambuilding)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Een geweldige workshop, verzorgd door twee leuke docenten die weten waar ze het over hebben! Leuke opdrachten met mooie beeldresultaten, juist omdat de introductie en uitleg zo goed was. De betrokkenheid van de docenten was heel goed; ondanks dat de workshop pas in de middag op het programma stond, hebben zij het ochtendprogramma bijgewoond zodat ze de workshop beter konden laten aansluiten op het thema van de teamdag. Dit is ze ook zeer zeker gelukt! Marije en Redmar, heel erg bedankt wij hebben genoten!

24-05-2012 Rabobank WBN (Personeelsvereniging)

 • Programma: 10
 • Begeleiding: 10
 • Prijs/Kwaliteit: 9

We hebben via fotografieles.nl een tweetal workshops voor PV-leden georganiseerd. Het animo was groot. Reacties van de deelnemers zijn zeer enthousiast. Er is zelfs veel animo voor een vervolg.

16-05-2012 Stichting Gastenverblijven VUmc (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 10
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Een aantal medewerkers keken aanvankelijk een beetje sceptisch tegen deze workshop aan omdat zij niets met fotograferen hebben. Na afloop van de cursus bleek echter iedereen meer dan enthousiast te zijn over de manier waarop zij de curesus beleefd hadden. De leuke manier van presentatie en de uitdagende groepsopdrachten waren hier zeker debet aan

12-04-2012 Nederlands Compliance Instituut (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Het thema van ons bedrijfsuitje: ’integriteit’ heeft met de foto-tips en tricks van Marije en Redmar een gezicht gekregen. Het was absoluut een fantastische middag. Echt een aanrader!

28-12-2011 Sement bemiddeling & advies (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

2 enthousiaste docenten met veel kennis hebben ons in een middag weten te inspireren en enthousiast gemaakt voor de fotografie. Leerzaam en leuk! Veel persoonlijke aandacht en een flexibel programma.

24-11-2011 1ste Lijn Amsterdam (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Marije, Redmar én het grappige mannetje hebben ons een uitje bezorgd dat iedereen leuk en leerzaam vond (en dat zegt wat). Hartje Amsterdam was bekend terrein maar door ’anders te kijken’ helemaal nieuw. Prettig was de begrijpelijke uitleg van de theorie. Marije en Redmar zorgen zelf dat op lokatie alle techniek (beeld en geluid) geregeld is. Geen zorgen dus. Ik durf het iedereen aan te raden.

06-10-2011 Universiteit van Amsterdam (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 8
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Ingrediënten: zeer goed voorbereid, to the point, werkende techniek, humor en na afloop een boekje met uitleg en foto’s mee naar huis. Kortom, een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is!

29-09-2011 Sociale Verzekeringsbank (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

Marije en Redmar van www.fotografieles.nl hebben voor ons en workshop digitale fotografie verzorgd. De workshop was leuk en informatief. We hebben diverse technische tips gehad, maar ook geleerd hoe we anders kunnen kijken. Direct na een presentatie van ca. één uur konden we het geleerde toepassen met de tien digitale spiegelreflexcamera’s die Marije en Redmar voor ons hadden meegenomen. We kregen diverse opdrachten mee en na afloop bekeken we de beste foto’s. Het is leuk om te zien dat echt iedereen creatief kan zijn met een camera in de hand. Voor de organisatie van het bedrijfsuitje is het erg fijn dat Marije en Redmar aan alles denken: ze nemen bijvoorbeeld zelf een beamer en geluidsversterking mee en maken goede afspraken met de verhuurders van de locatie van de workshop.

30-06-2011 Huisartsenpost Roosendaal (Bedrijfsuitje)

 • Programma: 9
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 9

zeer geslaagde fotoworkshop. duidelijke uitleg, leuke foto opdrachten. ervaren cursusleiders die op een goede en leuke manier de workshop brengen. absoluut een aanrader! Redmar en Marije, bedankt voor een geweldig teamuitje!

11-05-2011 Taalent Communicatie (In-company training)

 • Programma: 8
 • Begeleiding: 9
 • Prijs/Kwaliteit: 8

Een zeer praktische en leerzame cursus digitale fotografie, enthousiast gepresenteerd door ervaren fotografen. Veel geleerd, zowel theorie als direct toepasbare praktijkkennis. Aanrader!

09-12-2010 Sanofi-Aventis (Bedrijfsuitje)
Gister hebben we een onzettende leuke middag gehad. Heel veel dank hiervoor!

22-11-2010 ICTU (Teambuilding)
Dank voor de foto´s. Ik heb de links al doorgestuurd naar de rest. De portretten heb ik al bekeken, die zijn erg leuk. Vooral ook de de laatste reeks met vliegende haren etc. Ik kreeg veel positieve feedback van onze collega's op jullie workshop. Ik vond zelf ook dat jullie precies de goede mix van theorie en praktijk aanbieden. Ik was ook wel onder de indruk van jullie manier om afwisselend het verhaal te vertellen. Dat komt heel relaxed over, en ik weet vanuit eigen presentaties met collega's dat je echt goed op elkaar ingespeeld moet zijn, om het zo natuurlijk over te laten komen.

09-06-2010 Ockeloen & Kiene voor Rijkswaterstaat (Teambuilding)
Beste Marije en Redmar,
We kijken terug naar een fantastische dag met deze club en jullie bijdrage daaraan is heel groot.
De mensen hebben goed kunnen werken aan hun doelstellingen (teamvorming) en ze hebben mooie resultaten gehaald. Daarnaast was het een inspirerende activiteit en de resultaten waren - naar t oordeel van de mensen zelf en Rik en mij - ronduit verbluffend.
Nogmaals heel veel dank en graag tot de volgende "co-creation".
Rik Kiene & Renée Ockeloen
Adviseurs voor management- en organisatie-ontwikkeling

03-06-2010 Levensgenieters voor Provincie Noord-Holland (Bedrijfsuitje)
Wij hebben erg leuke reactie gehad op de fotografieworkshop van vorige week in IJmuiden!

12-05-2010 Wellantcollege (Bedrijfsuitje Personeelsvereniging)
Nogmaals bedankt voor jullie workshop vorige week bij het Wellant in Rotterdam. Voor mij niet zo zeer leerzaam omdat ik zelf al best wat weet van fotografie en PS bewerking, maar vond het wel leuk aanwezig te zijn geweest. Jullie presentatie, opzet en materiaal vond ik super gedaan. Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. Voor de anderen was het zeker een leerzame workshop!

16-04-2010 Waterschap Zeeuwse Eilanden (Bedrijfsuitje Personeelsvereniging)
Allereerst bedankt voor de geweldige avond. Het was een hartstikke leuke en leerzame avond. Jullie opzet is ook laagdrempelig en erg leuk, niets dan goede reacties.

12-11-2009 BPRC (Bedrijfsuitje)
Hartelijk bedankt voor het organizeren van de workshop. Het is heel positief ontvangen door de groep. Bedankt ook voor het opsturen van de foto's. Ik heb ze gedownload en verspreid.

18-09-2009 Provincie Noord-Brabant, Webteam (In-company training en bedrijfsuitje)
Leuke dag, veel geleerd en ook nog wat gedaan in de fotogenieke stad Rotterdam! Aan te bevelen!
Jan van Gompel, Webteam Brabant, www.brabant.nl

14-05-2009 TNO (Bedrijfsuitje Personeelsvereniging)
Hartelijk dank voor de link en de cd-rom. Wij hebben de avond ook als zeer prettig en leerzaam ervaren.

12-03-2009 Nma/MEC (Bedrijfsuitje)
Met onze afdeling hebben we bij jullie een zeer geslaagde fotografieworkshop gevolgd en daarna in de praktijk gebracht. Dit heeft geleid tot zware interne onderhandelingen om de mooiste, beste, fascinerendste foto's te selecteren voor aan de muur. zo veel goede en leuke foto's hebben we na jullie uitleg en tips kunnen maken.

21-12-2008 Parkhotel Den Haag (Bedrijfsuitje)
Beste Marije en Redmar, Hartelijk dank voor een bijzonder geslaagde workshop. Echt iedereen was enthousiast. Hartelijke groet en fijne feestdagen.

07-02-2008 Campina (Bedrijfsuitje)
Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame workshop. We hebben 's avonds nog even verder geoefend met belichten om het stadhuis in Gouda er mooi op te krijgen. En dat is ook aardig gelukt!

Heb je bij ons recent een bedrijfsuitje gevolgd? Klik dan hier om een reactie achter te laten.

Deel deze pagina met anderen: