Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

Inspirerende en creatieve Teambuilding met fotografie

Een teambuildingssessie kan goed zijn als een nieuw team samen moet gaan werken of als er samen aan een nieuw project gewerkt gaat worden. Ook kan een teambuildingssessie de betrokkenheid van collega's bij het team vergroten en het onderlinge begrip versterken.

Zeker als de betrokkenen elkaar nog niet goed kennen is het soms lastig om zaken aan elkaar over te brengen.

Tijdens een teambuildingssessie gaan we door gebruik te maken van fotografie zorgen dat jullie als team sterker worden of beter leren communiceren en samenwerken. Op een ontspannen manier kunnen de teamleden elkaar op een andere manier leren kennen. Daarnaast leren jullie een stuk over fototechniek en vormgeving in de fotografie dat natuurlijk ook toepasbaar is in jullie vrije tijd. De teambuildingssessie wordt verzorgd door 2 docenten, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Deze teambuildingssessie kan ook gebruikt worden als een kick-off voor een nieuw project of als afsluiting van een vergadering of heisessie. De fotografie kan dan extra benadrukken hoe jullie als team samen willen werken en dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Teambuilding met poppetjesTeambuilding met potloden

Onderstaand een voorbeeld van hoe een teambuildingssessie ingevuld kan worden.

Teambuilding Basis, duur 4 uur, vanaf 5 deelnemers
Deze sessie begint met een interactieve presentatie over fotografie. Hierin wordt uitleg gegeven over de camera en de techniek die bij het digitale fotograferen gebruikt wordt. We behandelen zaken als diafragma, sluitertijd en scherpstelling en laten door voorbeeldfoto's zien in welke situaties deze technieken toegepast kunnen worden. Ook bespreken we welke vormgevingsaspecten invloed hebben op een foto, zoals compositie, standpunt, kader en het moment.

Vervolgens verdelen we de groep in tweetallen of groepjes die een gezamenlijke opdracht meekrijgen. Deze opdracht passen we aan op het thema waarop jullie willen ontwikkelen. We kunnen bijvoorbeeld kijken of jullie de goede eigenschappen of sterke punten van een collega in een portret kunnen vastleggen. Of we geven jullie de opdracht om een foto te maken van iets dat symbool kan staan voor jullie team of iets dat jullie willen bereiken.

Als afsluiting bespreken we gezamenlijk de resultaten. De foto's die gemaakt worden tijdens deze sessie kunnen aanleiding zijn tot een verdere discussie over een bepaald thema of onderwerp. Na een geslaagde sessie kunnen de gemaakte foto's ook een blijvende herinnering voor jullie team vormen die we een mooie plek op jullie afdeling kunnen geven.

De teambuildingssessie kan overal in Nederland, België en omstreken verzorgd worden. Een geschikte locatie kan door jullie zelf of tegen meerprijs door ons verzorgd worden.

Direct per e-mail een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een bepaalde groepsgrootte? Vul hiervoor het offerteformulier in.

Als jullie uitje meer een ontspannend karakter moet hebben, kijk dan eens bij onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes.

Indien er onder begeleiding ingegaan moet worden op diepere thema's, bijvoorbeeld het formuleren van nieuwe bedrijfsstrategieën, het werken aan conflictsituaties of coaching bij verandermanagement, dan kunnen wij jullie hierin ook bijstaan. Wij werken hiervoor samen met een management- en organisatieadviesbureau en kunnen hiervoor een begeleidingsplan op maat samenstellen. De fotografie wordt hierbij geïntegreerd in het programma en zorgt voor een stuk ontspanning en beeldende ondersteuning van de processen. Soms is het makkelijker om iets aan elkaar over te brengen door gebruik te maken van beeld of kan een foto een aanleiding zijn om een bepaald onderwerp of inzicht ter sprake te brengen. Neem voor een maatwerkofferte contact met ons op via het contactformulier.

Wij hebben onder andere teambuilding activiteiten verzorgd met en voor:

logos teambuilding

Deel deze pagina met anderen: