Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

In-company training fotografie

In veel bedrijven wordt gebruik gemaakt van het medium fotografie. Voor websites, publicaties en reclamedrukwerk worden zelfgemaakte foto’s gebruikt of wordt een fotograaf ingeschakeld. Als hierbij de gewenste kennis ontbreekt kan dit een project onnodig vertragen of niet het gewenste resultaat opleveren.

Tijdens een in-company training fotografie kan specifiek ingegaan worden op de zaken die in jullie bedrijf spelen en waarin uitleg of begeleiding gewenst is. De training wordt aangepast op hoe jullie bedrijf fotografie gebruikt en wat jullie hierover willen leren.

Als jullie veel fotografie zelf verzorgen kunnen we uitleg geven over de techniek van de digitale camera en hoe die voor jullie gebruik het beste toegepast kan worden. Ook kunnen we een stuk vormgeving behandelen en zo laten zien hoe je een foto's interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik. Deze uitleg kan op diverse vormen van fotografie toegepast worden, waaronder portret en reportage.

Portret van Marije in de duinenFietsers en voetgangers op de Dam in Amsterdam

Voor bedrijven die voor fotografie met externe fotografen werken kunnen we een cursusprogramma ontwikkelen waarin het goed aansturen van een fotograaf centraal staat. Dit is toepasbaar op alle verschillende vormen van fotografie. We leren jullie hoe je vooraf een goede briefing kunt maken en hoe je een fotograaf kunt selecteren op basis van de inhoud van de opdracht. Ook behandelen we welke eisen je aan een fotograaf mag stellen wat betreft het aanleveren van het fotowerk.

Uiteraard is een combinatie van de beide programma's mogelijk. Hiernaast kunnen we ingaan op de beeldtaal die jullie als bedrijf gebruiken en welke boodschap jullie met fotografie over willen brengen op klanten. Ook kunnen we tips geven over hoe een foto aangeleverd moet worden voor gebruik op internet of in drukwerk.

De training wordt altijd gegeven door twee docenten die beide als fotograaf veel praktijkervaring hebben in de diverse disciplines binnen de fotografie. Het lesmateriaal wordt volledig op maat gemaakt volgens jullie wensen. De training kan op alle locaties in Nederland, België en daarbuiten verzorgd worden. Wij kunnen de training als workshop in 1 dag of dagdeel verzorgen of in de vorm van een cursus die is opgebouwd uit meerdere dagen of avonden.

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave op maat het offerteformulier in. Je ontvangt dan direct een offerte voor jullie groepsgrootte met daarbij algemene informatie over onze workshops. Voor specifieke wensen kun je contact met ons opnemen.

Wij hebben onder andere in-company trainingen verzorgd voor:

logos in company training

Deel deze pagina met anderen: