Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

Een vrijgezellenfeest met Workshop Fotografie

Verras de aanstaande bruid of bruidegom met een leuk vrijgezellenfeest waarbij iedereen ook praktische zaken leert over fotografie. Dit kan gebruikt worden op de bruiloft of om een blijvend aandenken aan het vrijgezellenfeest te maken in de vorm van een (groeps)foto of collage.

Een workshop of cursus fotografie kan volledig naar jullie wensen ingedeeld worden. We kunnen uitleg geven over de fototechniek en een aantal tips geven over hoe je je eigen camera in de praktijk beter kunt gebruiken. Ook kunnen we een stuk vormgeving behandelen en zo laten zien hoe je je eigen foto's interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik.

Na een presentatie waarbij we veel voorbeeldfoto's laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera's of de spiegelreflexcamera's die wij ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen. Zo kunnen we iets doen waarbij de toekomstige bruid of bruidegom model voor jullie moet staan. Of jullie kunnen situaties uit gaan beelden over hoe het bruidspaar er op hun 50-jarige bruiloft uitziet. Ook kunnen we op zoek gaan naar dingen die symbool staan voor jullie onderlinge vriendschaps- of familieband. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij voorzien jullie natuurlijk tijdens het fotograferen van de nodige tips. Doordat wij met 2 docenten komen is er altijd wel iemand beschikbaar om je vragen aan te stellen.

Iedere deelnemer krijgt een exemplaar van ons lesmateriaal mee naar huis. De gemaakte foto's worden digitaal bij jullie aangeleverd en worden geplaatst op een afgeschermd gedeelte op onze website. Alle deelnemers kunnen zo de resultaten van de gezellige dag nog een keer terugkijken.

3 geiten op een rijDetail van roest op een pijpleiding

Onderstaand geven we een voorbeeld van hoe een workshop voor jullie vrijgezellenfeest ingedeeld kan worden. Uiteraard kunnen wij voor iedere situatie, tijdsduur en aantal deelnemers een variant hierop maken. Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave kun je hier klikken, waarna je direct een gespecificeerde offerte voor jouw groepsgrootte per e-mail ontvangt.

Voorbeeldpakket workshop vrijgezellenfeest, tijdsduur 4 uur, van 5 tot 150 deelnemers
In deze workshop wordt uitleg gegeven over de camera en de techniek die bij het digitale fotograferen gebruikt wordt. We behandelen zaken als diafragma, sluitertijd en scherpstelling en laten door voorbeeldfoto's zien in welke situaties deze technieken toegepast kunnen worden. Ook bespreken we welke vormgevingsaspecten invloed hebben op een foto, zoals compositie, standpunt, kader en het moment. Hierna gaan we in groepjes fotograferen. De inhoud van de workshop en de praktijkopdrachten wordt in overleg bepaald. Als afsluiter bespreken we gezamenlijk de resultaten. Deze workshop kan ook 's avonds plaatsvinden. We kunnen dan ook het thema nachtfotografie behandelen.

De workshop kan overal in Nederland, België en omstreken verzorgd worden. Een geschikte locatie kan door jullie zelf of tegen meerprijs door ons verzorgd worden. Dit kan bijvoorbeeld een restauramt of cafe zijn met een zaal, waar jullie na de workshop gezellig kunnen borrelen of dineren. Als jullie zelf een ruimte hebben die groot genoeg is voor de workshop (zaaltje of grote huiskamer), dan kunnen wij de workshop uiteraard ook op jullie locatie verzorgen.

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave op maat het offerteformulier in. je ontvangt dan direct per e-mail een overzicht van de prijzen voor jullie groepsgrootte en aanvullende informatie.

Voor groepen kleiner dan 5 deelnemers, kijk bij onze privélessen.

 

Deel deze pagina met anderen: