Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

Een leuke activiteit voor de personeelsvereniging

Een workshop fotografie is zeer geschikt als activiteit voor een personeelsvereniging. Veel mensen zijn met fotografie bezig als hobby of tijdens hun vakanties. Voor deze activiteit is dan ook vaak veel animo.

Een workshop of cursus fotografie kan volledig naar jullie wensen ingedeeld worden. We kunnen uitleg geven over de fototechniek en een aantal tips geven over hoe je je eigen camera in de praktijk beter kunt gebruiken. Ook kunnen we een stuk vormgeving behandelen en zo laten zien hoe je je eigen foto's interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik. Ook behandelen we tips hoe je met een smartphone goed kunt fotograferen.

Na een presentatie waarbij we veel voorbeeldfoto's laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera's/telefoons of de spiegelreflexcamera's die wij gratis ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen.

Cursisten maken tijdens een workshop portretten van elkaarCursist aan het fotograferen tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens de praktijkopdrachten is er ook de mogelijkheid om over eigen meegebrachte camera's vragen te stellen. Omdat wij met 2 docenten komen is er altijd wel iemand beschikbaar om je vraag aan te stellen.

De workshop fotografie kan overdag of in de avond plaatsvinden en kan binnen en buiten jullie eigen kantoor of op locatie verzorgd worden. Iedere omgeving is geschikt voor deze activiteit. Als jullie de workshop plannen op een moment dat het buiten donker is, dan kunnen wij ook een stuk uitleg over nachtfotografie in de workshop inbouwen en jullie hiermee laten oefenen.

Wij hebben een speciaal 4 uur durend programma ontwikkeld voor personeelsverenigingen. Dit is met name geschikt voor groepen tot 20 deelnemers. Indien er meer animo is kan de workshop vaker verzorgd worden. Uiteraard zijn ook andere tijdsduren en groepsgroottes mogelijk. Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave voor jullie groepsgrootte kun je hier klikken.

Speciaal voor personeelsverenigingen hanteren wij geen annuleringsvoorwaarden. Mocht de geboekte activiteit onverhoopt niet door kunnen gaan, dan worden daarvoor geen kosten in rekening gebracht. De facturatie vindt achteraf plaats.

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave op maat het offerteformulier in. Je ontvangt dan direct een offerte voor jullie groepsgrootte met daarbij algemene informatie over onze workshops. Voor specifieke wensen kun je contact met ons opnemen.

Wij hebben workshops verzorgd voor de personeelsverenigingen van onder andere:

logos personeelsvereniging

Deel deze pagina met anderen: