Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

Een gezellig uitje met fotografie voor familie of vrienden

Een dag samen op pad met familie of vrienden kan extra leuk worden door een workshop of cursus fotografie aan het programma toe te voegen. Wij verzorgen diverse workshops op maat door heel Nederland en omstreken. Jullie zijn een paar uur gezellig bezig en leren tegelijkertijd over fotografie. We kunnen uitleg geven over de fototechniek en een aantal tips geven over hoe je je eigen camera in de praktijk beter kunt gebruiken.

Ook kunnen we een stuk vormgeving behandelen en zo laten zien hoe je je eigen foto's interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik.

Na een presentatie waarbij we veel voorbeeldfoto's laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera's of de spiegelreflexcamera's die wij ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen. Zo kunnen jullie (groeps)portretten van elkaar maken of fotograferen volgens een bepaald thema of op een bepaalde plaats die een bijzondere betekenis voor jullie heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden in overleg met jullie vastgesteld. Wij voorzien jullie natuurlijk tijdens het fotograferen van de nodige tips. Doordat wij met 2 docenten komen is er altijd wel iemand beschikbaar om je vragen aan te stellen.

Iedere deelnemer krijgt een exemplaar van ons lesmateriaal mee naar huis. De gemaakte foto's worden digitaal bij jullie aangeleverd en worden geplaatst op een afgeschermd gedeelte op onze website. Alle deelnemers kunnen zo de resultaten van de gezellige dag nog een keer terugkijken.

Close-up van een vlinder op een bloemKikvorsperspectief van wuivende rietstengels

Onderstaand geven we een voorbeeld van hoe een workshop voor jullie groep ingedeeld kan worden. Uiteraard kunnen wij voor iedere situatie, tijdsduur en aantal deelnemers een variant hierop maken.

Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave kun je hier klikken, waarna je direct een gespecificeerde offerte voor jouw groepsgrootte per e-mail ontvangt. Voor groepen kleiner dan 5 deelnemers, kijk bij onze privélessen.

Voorbeeldpakket Familie of vriendenuitje, tijdsduur 4 uur, van 5 tot 150 deelnemers
In deze workshop wordt uitleg gegeven over de camera en de techniek die bij het digitale fotograferen gebruikt wordt. We behandelen zaken als diafragma, sluitertijd en scherpstelling en laten door voorbeeldfoto's zien in welke situaties deze technieken toegepast kunnen worden. Ook bespreken we welke vormgevingsaspecten invloed hebben op een foto, zoals compositie, standpunt, kader en het moment. Hierna gaan we in groepjes fotograferen. De inhoud van de workshop en de praktijkopdrachten wordt in overleg bepaald. Als afsluiter bespreken we gezamenlijk de resultaten. Deze workshop kan ook 's avonds plaatsvinden. We kunnen dan ook het thema nachtfotografie behandelen.

De workshop kan overal in Nederland, België en omstreken verzorgd worden. Een workshop is een leuke aanvulling op een familiereunie, vriendenuitje, neef- en nichtendag, verenigingsuitje of ander groepsuitje. Een geschikte locatie kan door jullie zelf of tegen meerprijs door ons verzorgd worden.

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave op maat het offerteformulier in. je ontvangt dan direct per e-mail een overzicht van de prijzen voor jullie groepsgrootte en aanvullende informatie.

Deel deze pagina met anderen: