Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

Een gezellig en leerzaam bedrijfsuitje fotografie

Tijdens een bedrijfsuitje fotografie leer je je collega's op een informele manier kennen, terwijl je ook nog samen iets leuks doet en leert. Een workshop of cursus fotografie kan volledig naar jullie wensen ingedeeld worden. We kunnen uitleg geven over de fototechniek en een aantal tips geven over hoe je je eigen camera of de camera in je mobiele telefoon in de praktijk beter kunt gebruiken.

Ook kunnen we een stuk vormgeving behandelen en zo laten zien hoe je je eigen foto's interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik.

Na een interactieve presentatie waarbij we veel voorbeeldfoto's laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera's, mobiele telefoons of de spiegelreflexcamera's die wij ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen. Zo kunnen we iets doen met jullie bedrijfsthema, jullie kunnen portretten van elkaar maken of we kunnen samen werken aan een mooi kunstwerk voor aan de muur in jullie bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij voorzien jullie natuurlijk tijdens het fotograferen van de nodige tips. Doordat wij met 2 docenten komen is er altijd wel iemand beschikbaar om je vragen aan te stellen.

Close-up van een bij op een bloemVliegende vogels tegen een blauwe lucht

Iedere deelnemer krijgt een exemplaar van ons lesmateriaal mee naar huis. De gemaakte foto's worden digitaal bij jullie aangeleverd en worden geplaatst op een afgeschermd gedeelte op onze website. Alle deelnemers kunnen zo de resultaten van de gezellige dag nog een keer terugkijken.

Onderstaand geven we een voorbeeld van een op maat gemaakte workshop. Uiteraard kunnen wij voor iedere situatie, tijdsduur en aantal deelnemers een variant hierop maken. Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave kun je hier klikken, waarna je direct een gespecificeerde offerte voor jouw groepsgrootte per e-mail ontvangt.

Voorbeeld Bedrijfsuitje, tijdsduur 4 uur, van 5 tot 150 deelnemers
In deze workshop wordt uitleg gegeven over de camera en de techniek die bij het digitale fotograferen gebruikt wordt. We behandelen zaken als diafragma, sluitertijd en scherpstelling en laten door voorbeeldfoto's zien in welke situaties deze technieken toegepast kunnen worden. We geven tips hoe de camera in een mobiele telefoon optimaal te gebruiken is. Ook bespreken we welke vormgevingsaspecten invloed hebben op een foto, zoals compositie, standpunt, kader en het moment. Hierna gaan we in groepjes fotograferen. De inhoud van de workshop en de praktijkopdrachten wordt in overleg bepaald. Als afsluiter bespreken we gezamenlijk de resultaten. Deze workshop kan ook 's avonds plaatsvinden. We kunnen dan ook het thema nachtfotografie behandelen.

De workshop kan overal in Nederland, België en omstreken verzorgd worden. Een geschikte locatie kan door jullie zelf of tegen meerprijs door ons verzorgd worden. Wij kunnen ook bedrijfsuitjes verzorgen voor grotere groepen of in combinatie met andere activiteiten. Hiervoor werken wij samen met diverse partners.

Als het bedrijfsuitje een meer leerzaam of inhoudelijk karakter moet hebben, kijk dan eens bij onze mogelijkheden voor een teambuildings activiteit of een in-company training.

Vul voor een offerte op maat het offerteformulier in.

Wij hebben bedrijfsuitjes verzorgd voor onder andere:

logos bedrijfsuitje

Deel deze pagina met anderen: