Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Waardering 9,1

Beoordelingen van klanten:
Onze uitjes krijgen gemiddeld een 9,1 uit 10 op basis van 45 recensies.

Met een groep collega's, familie of vrienden op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie? Wij bieden diverse voor jullie op maat gemaakte workshops, trainingen en cursussen digitale fotografie aan. Het lesmateriaal wordt aangepast aan jullie wensen en iedere deelnemer krijgt een exemplaar hiervan mee naar huis.

Tijdens een workshop wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen zodat jullie gelijk aan de slag kunnen. Alle voorbeelden en gemaakte foto's worden direct besproken. De workshop wordt gegeven door 2 docenten, zodat er altijd voldoende persoonlijk aandacht is voor iedere deelnemer. Een workshop of cursus kan eventueel aangevuld worden met een borrel, lunch of diner. Wij kunnen de workshop op locatie door heel Nederland, België en omstreken verzorgen.

Uiteraard kunnen wij voor iedere situatie, tijdsduur en aantal deelnemers een offerte voor jullie maken. Via het offerteformulier kun je direct een prijsopgave voor iedere groepsgrootte ontvangen. Daarnaast werken wij samen met andere workshopleiders en evenementen organisatiebureaus, waardoor we ook combinaties met andere activiteiten kunnen verzorgen, bijvoorbeeld een bedrijfsuitje waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit verschillende soorten workshops.

Bedrijfsuitje

Gekleurde potloden

Tijdens een bedrijfsuitje fotografie leer je je collega's op een informele manier kennen, terwijl je ook nog samen iets leuks doet en leert. Een workshop fotografie kan volledig naar jullie wensen ingedeeld worden en op iedere locatie plaatsvinden.

Lees meer informatie over bedrijfsuitjes...

Teambuilding

Kranen op de Maasvlakte

Met fotografie kun je een teambuilding een inspirerend en creatief karakter geven. Op een ontspannen en leerzame manier kunnen de teamleden elkaar beter leren kennen en eventueel werken aan bepaalde thema's.

Lees meer over onze teambuilding...

Personeelsvereniging

Portret in de duinen

Een workshop fotografie is zeer geschikt als activiteit voor een personeelsvereniging. Veel mensen zijn met fotografie bezig als hobby of tijdens hun vakanties. Voor deze activiteit, die ook 's avonds plaats kan vinden, is dan ook vaak veel animo.

Lees meer over de PV uitjes...

 In-company training

Paaltjes met weinig scherptediepte

In veel bedrijven wordt gebruik gemaakt van fotografie, bijvoorbeeld voor websites, publicaties en reclamedrukwerk. Tijdens een in-company training fotografie kan specifiek ingegaan worden op de fotografie die in jullie bedrijf gebruikt wordt en waarin uitleg of begeleiding gewenst is.

Lees meer over in-company trainingen...

 Familie of vriendenuitje

Veld met bloeiende zonnebloemen

Een dag samen op pad met familie of vrienden kan extra leuk worden door een workshop of cursus fotografie aan het programma toe te voegen. Wij kunnen deze op iedere locatie voor jullie verzorgen met een thema naar keuze. Zo wordt jullie uitje gezellig én leerzaam.

Lees meer over deze uitjes...

Ervaringen

Foto van een zonsondergang

Onze klant QTH schreef:
"Een heel leuke workshop, goede uitleg zodat het voor iedereen te begrijpen is en voor degene met meer voorkennis ook leuk blijft. Leuke opdrachten en programma. Zeker de moeite waard om te boeken/doen!"

Lees hier ervaringen van anderen...

Deel deze pagina met anderen: