Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Aankooptips en gebruikstips voor fotoapparatuur

Omdat wij veel les geven aan mensen die enthousiast met fotografie bezig, krijgen wij vaak vragen over de aanschaf van nieuwe apparatuur, camera's, lenzen, flitsers en andere accessoires.

We merken dat er veel onduidelijkheid is over wat de verschillende opties of specificaties zijn als je iets aan gaat schaffen. En helaas is niet iedere verkoper even goed op de hoogte van de opties of onpartijdig als het om het geven van advies gaat.

Wij hebben daarom op onze website ook een onderdeel ingericht waarop we de adviezen plaatsen die wij aan onze cursisten geven. In het linkermenu kun je uit de artikelen kiezen die wij al uitgewerkt hebben.

Cursist fotografeert een hekFoto van een fotograaf

We gaan bij onze adviezen niet in op de modellen die vandaag op de markt zijn, maar leggen algemeen uit wat de belangrijke zaken zijn waar je op moet letten bij de aanschaf. Ook geven we uitleg over wat de specificaties betekenen. Wat kun je met een bepaald accessoire doen? Waar is die optie handig voor?

Met deze kennis kun je een betere keuze maken van wat jijzelf nodig hebt. Uit de vele merken en producten die er op de markt zijn kun je zo degene kiezen die het beste werkt voor jou. We hopen dat je op deze manier datgene vindt dat het beste bij jouw wensen aansluit!

Wil je leren hoe je met de apparatuur kunt werken, kijk dan eens bij onze workshops en privélessen.

Deel deze pagina met anderen: